Nøglen til succes

Alle har behov for hjælp når der er forandringer i gang.


Ganske ofte kræver forandringer praktisk bistand. Dette kan omfatte hjælp til at organisere og planlægge, finde ressourcer og opnå de nødvendige færdigheder eller hjælpemidler til at håndtere de nye udfordringer. At søge hjælp fra andre, f.eks. fra os, kan give dig og din virksomhed den praktiske støtte, du/i har brug for, for at håndtere forandringerne på en effektiv og lønsom måde.

Vi har nøglen til succes.

Mange års succesfuld transformationsledelse er summeret op i vores ‘nøgle’ (se billede th/nedenfor). Alle de erfaringer vi har gjort, er samlet i denne ‘nøgle-metode’, som kan anvendes fuldt eller delvist.

Den er unik på den måde, at den er skabt ved gennemgang af mange års notater fra projekter som vi har gennemført, og baseret på erfaringer – gode såvel som dårlige – fra alle årene. Den blev til da vi blev bedt om at opsummere, hvorfor vores projekter altid er blevet gennemført til tiden og inden for de tildelte budgetrammer. Den har sidenhen vist sin værdi i flere projektsammenhænge.

Har du lyst til at høre om hvordan vores nøgle til succes også kan blive din nøgle til succes, så ring eller skriv til os med henblik på at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan se hvordan vores nøgle kan hjælpe dig/jer med at nå de ønskede mål.

“Medarbejderne i en organisation er den vigtigste konkurrenceparameter, fordi det er deres viden, færdigheder og engagement, der driver innovation, produktivitet og kundetilfredshed. En virksomhed kan have den bedste teknologi, de mest avancerede produktionsfaciliteter og de mest effektive processer, men det er menneskene bag alt dette, der gør forskellen. Det er deres evne til at tænke kreativt, samarbejde, løse problemer og levere enestående service, der adskiller en organisation fra dens konkurrenter. Uanset hvor avanceret teknologien bliver, vil det altid være menneskene, der skaber værdi og driver succes.”
JENS ERIK EBBESEN

Sådan hjælper vi dig

01.

Transformations ledelse/coaching

Vi hjælper jer med at gennemføre de ønskede forandringer gennem facilitering, rådgivning og uddannelse, der understøtter virksomhedens interne team(s) i at opnå de ønskede forandringer.

G

02.

1:1 Coaching eller mentorordning

Vi udfører 1:1 coaching i personlige møder, via telefonopkald eller online via videokonferencer, afhængigt af dine/jeres præferencer og tilgængelighed. Varigheden og hyppigheden af sessionerne vil derfor variere.

Get

03.

DISC-analyse og feedback

En DISC analyse gennemføres efter et indledende informationsmøde ved at deltagerne indkaldes og udfylder testen online.
Feedback sker herefter on-line eller ved fysisk(e) møde(r).

04.

Teambuilding aktiviteter

Vi tilbyder at planlægge og gennemføre alle former for teambuilding:
– øvelser og aktiviteter
– workshops og/eller træning
– teamudflugter eller retreats
– sociale arrangementer
– refleksion og evaluering

Testimonial

Hvad siger vores kunder

“Justo vestibulum risus imperdiet consectetur consectetur pretium urna augue etiam risus accumsan volutpat urna, eu semper enim, est aliquam laoreet urna fringilla viverra.”

DANIEL JOHNSON

“Ullamcorper enim at amet eget faucibus morbi ornare feugiat posuere blandit donec sit quis lectus eget faucibus scelerisque duis.”

JULIA MICHELE

“Semper duis tellus orci nulla nibh elementum purus, pretium facilisi vel eget amet, diam lacinia tempus tristique euismod viverra fusce risus euismod amet.”

ROBERT GREEN

“Vitae erat pretium, interdum et, massa, nunc rutrum at lectus lectus aenean etiam nulla nibh ipsum commodo eu nibh scelerisque pharetra, sem netus risus.”

OLIVER GOODMAN

Ring og book et uforpligtende møde
2827 7777

Organisationsudvikling er vigtig, fordi det muliggør tilpasning og fornyelse af virksomheden,
hvilket fremadrettet sikrer konkurrenceevne og bæredygtighed i en dynamisk og kompleks verden.